Peste hotare: Noul job al fostului premier Petre Roman

Petre Roman a fost ales recent președinte al Universității private Swiss UMEF din Geneva. Fostul premier al țării a declarat că predă deja cursuri acolo, dar nu se mută din România.

Din luna mai, Roman și alți 39 de politicieni vor susține un curs de șase-șapte luni, care costă 28.000 de euro. El a evidențiat că a fost ales pentru experiența sa politică și nu a acceptat invitația pentru bani (cât va sta la Geneva îi vor fi achitate cheltuielile necesare).

„Mă bucur că va scăpa de țara asta de doi bani”

Datele despre noul job al lui Petre ROman au fost dezvăluite chiar de fiica sa: „Ce credeți? Mă sună tata. Printre altele, ca și cum mi-ar fi spus că s-a dus la colțul străzii să cumpere o pâine, mi-a spus că în luna decembrie a fost numit Președintele Universității din Geneva. Una dintre cele mai mari universități din Elveția. Practic va sta parte din timp în Elveția și tare mult mă bucur că va scăpa de țara asta de doi bani, de mizeria asta din România și că o țară ca Elveția îi recunoaște meritele”, a scris recent Oana Roman, pe Instagram.

  1. „și tare mult mă bucur că va scăpa de țara asta de doi bani, de mizeria asta din România”

    Prapaditi naiibi, le este chiar rusine de tara si de al lor popor ? Politicieni mizerabili.
    Petre Roman a fost unul dintre acei „zisi intelectuali” politicieni iubiti si respectati de catre umilul popor, politician care au contribuit, care a furat si care au distrus intreaga industrie romaneasca.
    Prin a lor munca inteligenta: Au distrus viata a milioanelor de romanii, Mda!
    Au alungat peste hotare milioane de tineri si au omorat milioane de familii romanesti. Mda!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...