Peștele „gorilă” african a devenit viral pe internet. Totul a pornit de la gluma nevinovată a unui specialist

O fotografie cu un bărbat care ține un pește uriaș cu o față asemănătoare a unei gorile a devenit virală pe toate site-urile de socializare.

În cele din urmă fotografia cu „pește gorilă algerian” cu o față asemănătoare unei maimuțe s-a dovedit a fi, așa cum era și de așteptat, doar o păcăleală.

Mike Holston, un specialist în animale exotice și îngrijitor la Zoological Wildlife Foundation din Miami, Florida, a declanșat ”conspirația” distribuind fotografia.

El a postat poza cu bărbatul care ținea peștele care avea o față asemănătoare cu cea a maimuței, după ce se presupune că l-a prins în Trinidad, Caraibe.

Holston a scris: „Ce fotografie grozavă a acestui pește gorilă algerian… acesta este un mascul adult care de obicei ajunge la 3-4 metri, dar acest exemplar a mâncat pui de balenă în această iarnă și a ajuns la lungimea maximă!”.

„Ei depun 34 de ouă pe uscat și în timpul sezonului de împerechere devin roșu aprins pentru a atrage femelele! Călătoresc în haite abia în septembrie și pot trăi până la 13 ani, dar dacă sunt circumciși pot trăi până la 48 de ani!”, a mai scris bărbatul.

El și-a îndemnat prietenii de pe rețelele sociale să vină cu mai multe ”descrieri” despre creatură.

O persoană a spus că peștele gorilă „poate să respire la fel de eficient atât pe mare, cât și pe uscat”.

Zeci de oameni s-au grăbit să-și împărtășească ideile despre ce caracteristici trebuie să aibă un astfel de pește, dar în cele din urmă totul a scăpat de sub control. Fotografia fiind evident una editată, scrie stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...