Petre Daea și Agricultura, ultima roată la căruța Guvernului

Lista miniștrilor cabinetului Ciucă postată pe site-ul Guvernului a suferit o modificare surprinzătoare care lasă loc la o mulțime de speculații.

La instalarea cabinetului Ciucă, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale-Adrian Chesnoiu, era poziționat pe locul cinci în ierarhia Guvernului, după premierul Nicolae Ciucă, vicepremierii Hunor Kelemen și Sorin Grindeanu, ministrul de Externe-Bogdan Aurescu și cel de Interne-Lucian Bode.

Acum, surprinzător, înlocuitorul lui Chesnoiu, Petre Daea, este poziționat ultimul loc pe site-ul Guvernului, adică a luat locul ministrului UDMR al Sportului, Eduard Novak (vezi FOTO). Această mutare poate fi interpretată și prin faptul că Petre Daea este cel mai vârstnic ministru al cabinetului Ciucă ori că agricultura nu prea mai contează în actuala ecuație guvernamentală!

Daea (1)
Daea (1)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...