Petre Daea: „„Vom avea și ulei. Liniște, liniște, liniște!” (VIDEO)

Petre Daea (PSD), ministrul Agriculturii, a ținut să-i liniștească pe români cu privire la producția agricolă, dând asigurări că vor avea ulei. El a criticat apoi anumite abordări „apocaliptice” de la televizor.

Declarația vine la două săptămâni după ce același ministru a afirmat că „nu există niciun colţişor în România în care să nu avem secetă pedologică”.

Vom avea și ulei. Liniște, liniște, liniște! Am văzut o serie întreagă de abordări apocaliptice la TV, când începe pe ecrane că ia foc lanul și auzi sirenele, și copiii în pântece se sperie. Nu e bine!”, a spus Petre Daea, la finalul ședinței de guvern de miercuri.
El a spus că vom avea grâu chiar și pentru export: „Am recoltat întreaga suprafață de grâu. Producția asigura consumul intern și disponibilități pentru export”.

1 COMENTARIU

  1. Elena Ceaușescu, soția dictatorului Nicolae Ceaușescu, a fost cea mai urâtă femeie din toată România. Timp de peste 40 de ani, cuplul a condus o tiranie cu două capete. În timp ce Nicolae Ceaușescu a manifestat tendințe narcisiste, megalomania Elenei a fost cea care s-a dovedit mai respingătoare. Pe măsură ce timpul a trecut, Nicolae a devenit din ce în ce mai dependent de soția sa pentru a lua decizii. Când revoluția din 1989 i-a răsturnat pe Ceaușescu, Elena a fost mai mult decât soțul ei pe care oamenii au vrut să o vadă murind.

    Lenuța Petrescu, mai târziu Elena Ceaușescu, s-a născut în 1916 într-o familie de țărani. Nu a fost nimic deosebit de special în ceea ce privește educația ei. Mai degrabă, trecutul ei a fost destul de dezamăgitor. A urmat școala unde a greșit totul, cu excepția lucrărilor de ac. Era cunoscută ca o „repetitivă”, sau, cineva care era prea mediocru pentru a trece în clasa următoare. Mai târziu, ea și-a găsit un loc de muncă într-o groapă din fabrica de medicamente deținută de un membru al familiei. La fel ca și soțul ei Nicolae, Elena a dezvoltat mai târziu o fervoare crudă pentru socialism. Mai târziu a intrat în Partidul Comunist Român unde și-a cunoscut viitorul soț. Erau amândoi perechea perfectă de nimeni de partid care, în mod ironic, aveau să devină vedete staliniste ale României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...