Petrecere de pomină la Stâna Turistică din Poiana Brașov cu Elon Musk și invitații săi celebri

Publicat: 30 oct. 2022, 16:02, de Puterea.ro, în ACTUALITATE , ? cititori
Petrecere de pomină la Stâna Turistică din Poiana Brașov cu Elon Musk și invitații săi celebri

Elon Musk și invitații săi celebri, de la miliardari și până la actori faimoși, și-au început distracția de Halloween la Stâna Turistică Sergiana din Poiana Brașov, sâmbătă seara, cu țuică de prune și pâine fierbinte pe vatră. Duminică, petrecerea se mută la Castelul Bran.

Departe de ochii lumii, artiști îimbrăcați cu blănuri de urs, împodobite cu ciucuri, au dansat ca într-un ritual în mijlocul invitaților până târziu în noapte. Petrecăreții s-au întors la hotel în jurul orei 1.00, potrivit Biz Brașov.

Petrecerea a avut loc în interiorul localului și în curtea din spate, departe de privirile curioșilor. Drumul spre restaurant a fost luminat cu făclii în stânga și în dreapta, iar din interior s-au auzit bătăi de tobe și zgomote misterioase, mai ceva ca într-un film de groază.

Doar Musk a angajat și un regizor care să se ocupe de organizarea petrecerii din România. Și nu doar atât, miliardarul a cerut ca festinul să fie pregătit de 12 bucătari din România dintre cei mai buni. Mai mult, la petrecerea de la Bran a fost invitată și o trupă cunoscută de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene.

Foc de tabără pentru Elon Musk și miliardarii lumii

Invitații au purtat ținute inspirate din serialul Game of Thrones, iar unii și-au acoperit chipurile cu măști sau picturi.

Stâna la care au petrecut miliardarii este renumită pentru pâinea fierbinte, abia scoasă din vatră, cu care sunt serviți oaspeții. De acest lucru a vorbit și Musk.

“Pâinea proaspăt coaptă și produsele de patiserie sunt sunt unele dintre marile bucurii ale vieții”, a postat pe Twitter Elon Musk.

Invitații au avut parte și de un foc de tabără înainte de ora 23.00, iar ceva mai târziu de un foc de artificii uriaș.

Restaurantul din Poiana Brașov este deținut de omul de afaceri Tudor Neculoiu, unul dintre cel mai bogați afaceriști din zonă.

Printre invitații celebri aduși de Musk în România la petrecerea de Halloween în „Țara lui Dracula” se numără magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, care a venit însoţit de partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Actrița Angelina Jolie se numără pe lista oaspeților, la fel și actrița Julia Sandstrom, care este și Dj.

Invitații sunt cazați la vile de lux din apropierea Brașovului, iar deplasarea de la aeroportul Otopeni la Bran s-a făcut cu elicopterele.

Duminică petrecerea de Halloween organizată de Elon Musk pentru miliardarii lumii se mută la Castelul Bran, acesta fiind evenimentul anului în România.