Petrecere oprită de Poliție în Timișoara după ce un tânăr a reclamat că este sechestrat

O petrecere privată a fost oprită de poliţişti, duminică, după ce un tânăr de 17 ani a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat că este sechestat de trei persoane, într-un bar din Timişoara.

Poliţiştii au dat amenzi de peste 27.000 de lei şi au întocmit două dosare penale.

„Un tânăr în vârstă de 17 ani a sesizat prin SNUAU 112 faptul că ar fi sechestrat de 3 persoane, într-un bar, de pe strada Dacilor, din municipiul Timişoara. În temeiul sesizării, mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la faţa locului, iar în interior a fost depistat un număr de 12 persoane. Din verificările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că aceştia au participat la o petrecere privată”, se arată într-un comunicat de duminică seara al IPJ Timiş. 

Toate persoanele prezente la petrecere au fost conduse la sediul Secţiei nr. 1 Poliţie Urbană Timişoara pentru a fi audiate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lipsire de libertate”. 

De asemenea, toate persoanele prezente la petrecerea privată au fost sancţionate contraventional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu suma de 27.500 lei. Pe numele organizatorului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole