Petrică Mîțu Stoian a murit. Cântăreţul de muzică populară ajunsese în stare gravă la spital

Unul dintre cei mai iubiți artiști ai cântecului popular românesc, Petrică Mîțu Stoian, a murit. Cântăreţul de muzică populară era internat la Terapie Intensivă.

Petrică Mâțu Stoian a murit în urma unui șoc septic. Anunțul morții artistului a fost făcut, sâmbătă seară, la România TV. Cu lacrimi în ochi, colegul său de scenă, Constantin Enceanu a dezvăluit că s-a făcut tot posibilul pentru salvarea artistului. „A murit Mîțu meu, nu pot sa cred. Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni”, a spus Enceanu plângând la România TV.

Era speriat, nu avea cum sa fie altfel. Starea lui nu a fost deloc buna, medicii au fost mereu langa el. Bronho-pneumonie. Covid a lasat niste sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o oerioada de timp. Socul septic a intervenit rapid”, a spus medicul care l-a îngrijit pe cântărețul de muzică populară.

Starea de sănătate a lui Petrică Mîțu Stoian nu era bună

Artistul era internat la terapie intensivă la Spitalul de Urgență Reșița, după ce i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla în tratament post Covid la o clinică privată din Caraș Severin. Potrivit directorului medical SJU Reșița, starea de sănătate a lui Petrică Mîțu Stoian nu era bună, solicitarea la ambulanță fiind făcută pentru tuse cu sânge. ”Starea de sănătate nu e una foarte bună, s-a făcut solicitare la ambulanță pentru tuse cu sânge. Are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid și cu stare septica. În momentul de față este la ATI”, a spus medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...