Scandal la un an de la moartea lui Petrică Mîţu Stoian (VIDEO)

Moartea artistului Petrică Mîțu Stoian a provocat o mare durere, dar și o mare luptă în sânul familiei sale. La un an de la moartea artistului are loc un scandal pe care nu și l-ar fi dorit.  

Moartea artistului  a îndoliat toată țara. Interpretul de muzică populară se internase într-o clinică privată, acolo unde urma un tratament post COVID, dar organismul cântărețului nu a rezistat.

La un an de la trecerea în neființă a regretatului solist, mai mulți artiști au organizat un concert în memoria lui Petrică Mîţu Stoian, însă acesta era cât pe ce să nu mai aibă loc, din cauza surorilor interpretului.

Petrică Mîţu Stoian – Scandal la un an de la moarte. Surorile lui nu vor

„Da, este adevărat că surorile lui nu şi-au dat acordul, probabil că vor bani mulţi. În loc să zică mulţumesc şi sărut mâna, că ele n-au lucrat cu el, eu l-am dus peste tot, pe litoral, în spectacole. Şi noi nu avem voie să-i folosim numele pe scenă şi trebuie să-i zicem doar Petre lui Petrică Mîţu Stoian.

Au uitat că l-am ajutat de multe ori. Îmi pare rău că nu vine nici Constantin Enceanu şi am fost nevoiţi să-l înlocuim cu alţi artişti iubiţi de public pe care îi vedeţi pe afiş”, a precizat organizatorul spectacolului, Anghel Stoian, în exclusivitate pentru click.ro.
Acum Constantin Enceanu nu mai participă la eveniment din cauza intervenției pe care a suferit-o recent.

Cine îl moștenește pe Petrică Mîțu Stoian

„Mi-am programat operaţia pe 1 noiembrie şi nu aveam cum să vin la acest spectacol pentru că domnul doctor mi-a spus să nu fac efort prea mult şi să stau în picioare. M-am operat şi acum mă refac, iar până la Revelion o să-mi reiau activitatea muzicală”, a spus Enceanu.

Avocata lui Mîțu a spus recent presei cine îl moștenește pe artist. Astfel, bunurile se pare că vor ajunge la sora, la nepoții, iar un aspect ce urmează să fie stabilit este dacă interpretul avea si bunuri din drepturi de autor și unde vor ajunge acestea.

„Familia (n.r. – va moșteni). Surorile și nepoții de la fratele predecedat. S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor”,  potrivit avocatei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...