Piața George Coșbuc a intrat în proces de igienizare, reabilitare și modernizare

Potrivit Primăriei Sectorului 5 piața George George Coşbuc intră, de azi, într-un amplu proces de igienizare, reabilitare şi modernizare, deoarece aceasta nu mai îndeplineşte condiţiile optime pentru desfăşurarea activităţii de comerţ.

„Primăria Sectorului 5 anunţă faptul că Piața George Coşbuc intră, de astăzi, într-un amplu proces de igienizare, reabilitare şi modernizare, un proces absolut necesar, pentru că piaţa nu mai îndeplineşte condiţiile optime pentru desfăşurarea activităţii de comerţ. Din 13 aprilie, toţi comercianţii au primit o notificare conform căreia zona pieţei de flori va fi igienizată, reabilitată şi modernizată, pentru că, de-a lungul anilor, a devenit insalubră, mai ales din cauza faptului că operatorii economici nu aveau contracte de salubrizare şi nu plăteau utilităţile„, se arată într-un comunicat al primăriei.

Conform aceleiaşi surse, alternativa oferită în această perioadă societăţilor comerciale şi persoanelor fizice care îşi desfăşurau activitatea în Piaţa George Coşbuc este Piaţa Ferentari.

„Piaţa de flori este şi va rămâne un simbol al Capitalei, o mândrie a Sectorului 5 şi va deveni un spaţiu curat, modern, care oferă toate condiţiile necesare pentru un comerţ civilizat„, a menţionat Primăria. 

Primarul Sectorului 5 este Cristian Popescu Piedone. La jumătatea acestei luni s-ar putea încheia procesul în Dosarul Colectiv, în care Cristian Popescu este implicat. acesta a confirmat în fața instanței, pe 12 mai, că este dispus să facă muncă în folosul comunității în caz că va fi condamnat cu suspendare.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole