Pictura unei românce va fi imprimată pe costumul unui astronaut

O tânără româncă, în vârstă de 14 ani, a câștigat un concurs organizat de Romanian Science Festival. Pictura pe care a realizat-o Alesia Ardelean a fost apreciată de un oficial NASA și va fi imprimată pe costumul unui astronaut.

Pictura Alesiei va urma să fie imprimată pe costumul unui explorator al spațiului cosmic. Acesta va fi prezentat pentru întâia dată la Conferința Națiunilor Unite din Glasgow, în luna noiembrie. Alesia Ardelean este o tânără maramureșeancă, din Tăuții Măgherăuș, în vârstă de 14 ani. Lucrarea sa a fost apreciată de un oficial NASA și i-a fost promisă imprimarea picturii.

Lucrarea tinerei eleve a fost realizată în tehnică mixtă – pictură în fundal, iar astronautul este realizat cu tuș și creion, conform informațiilor publicate în presa locală. 

Alesia spune că de mic copil a fost atrasă de spațiul interplanetar. „Încă de mică am fost atrasă de spațiul cosmic. Faptul că desenul meu a câștigat această competiție este un vis devenit realitate. Sunt foarte recunoscătoare pentru aceasta oportunitate și pentru toate aprecierile primite”, a declarat Alesia Ardelean presei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole