Piedone a fost învestit primar al Sectorului 5. Promisiunile făcute

Noul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a depus marţi jurământul de învestire.

Piedone a profitat de acest prilej, pentru a promite că va face o politică a cetăţeanului.

„Consider că politica s-a terminat odată cu campania electorală şi cetăţenii Sectorului 5, împreună cu dumneavoastră, reprezentanţii domniilor lor astăzi în cadrul Consiliului local, vom face o politică de transparenţă, o politică a cetăţeanului, o politică în care acest sector se va dezvolta, o politică în care pe primul plan vor sta cetăţenii Sectorului 5”, a spus Cristian Popescu Piedone, potrivit Agerpres.

De asemenea, le-a transmis liderilor grupurilor politice că vor colabora pentru a-și îndeplini promisiunile din campania electorală.

„Sunt deschis la colaborare şi veţi vedea o transparenţă reală a Primăriei sectorului 5 sub mandatul meu”, a mai spus Piedone.

Fostul primar al Sectorului 4 a obținut 27,25% din voturi, la alegerile pentru Primăria Sectorului 5.

Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat  la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare. El a fost găsit vinovatde abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...