Piedone a slăbit 120 de kilograme: „Acum sunt manechin”

Publicat: 19 mart. 2024, 08:43, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone a slăbit 120 de kilograme: „Acum sunt manechin”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a mărturisit că a avut şi 220 de kilograme, iar acum are în jur de 120 de kilograme.

Cristian Popescu Piedone a discutat deschis despre transformarea sa uluitoare în ceea ce privește greutatea corporală, în cadrul emisiunii moderată de Victor Ciutacu de la România TV, unde a dezvăluit că a reușit să slăbească impresionant de mult, cu nici mai mult, nici mai puțin decât 120 de kilograme.

Piedone a mărturisit că a ajuns la o greutate de aproximativ 220 de kilograme, dar acum se află în jurul valorii de 120 de kilograme. „Acum sunt manechin”, a glumit el, răspunzând la întrebarea despre câte kilograme are în prezent. Primarul Sectorului 5 a detaliat parcursul său, începând cu momentul când a decis să ia măsuri serioase pentru sănătatea sa.

„Am plecat de la 220 kg. Domnul doctor Copăescu, care m-a operat, și am făcut două operații pentru că aveam două variante: să mor cu cârnați în buzunar sau să-mi văd nepoții fericiți și să-i văd și eu la casa lor”, a explicat el, arătând determinarea sa de a alege viața și familia.

Piedone a detaliat intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit, precizând că prima operație l-a ajutat să slăbească 50 de kilograme, dar în timp stomacul său s-a dilatat din nou. Cu toate acestea, o nouă intervenție, de data aceasta un bypass gastric, l-a ajutat să piardă în total 120 de kilograme.

Primarul Sectorului 5 a explicat că a reușit această transformare uriașă prin adoptarea unui regim alimentar specific, consumând cinci mese pe zi fără a se limita la cantitate, dar respectând reguli stricte privind combinarea alimentelor, evitând amestecul de proteine cu glucide sau carbohidrați.

Meniul lui Piedone:

10:00 – piept de pui la grătar, la cuptor sau fiert.
12:30 – ciuperci la grătar sau legume la grătar, dar verzi (dovlecei, vinete, ardei gras), fără legume de culoare roșie.
15:00 – pulpa de vita la cuptor, la grătar sau fiartă.
18:30 – iaurt cu brânză de vaci cu verdeață, castravete și ceapă.