Piedone: Ați crezut în minciunile useriștilor de la Sectorul 2! Ați văzut ce au făcut: NIMIC!

Publicat: 28 mai 2024, 12:50, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone: Ați crezut în minciunile useriștilor de la Sectorul 2! Ați văzut ce au făcut: NIMIC!

Sectorul 2 din București, mai precis zona Baicului, pare a fi blocat în timp, consideră primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Piedone a subliniat că locuitorii din Baicului trăiesc într-o stare de neglijență și dispreț din partea autorităților locale, de parcă ar fi în anul 1924, deși, după cum spun mulți dintre ei, probabil că atunci era chiar mai curat și autoritățile erau mai implicate.

„Acum… NEPĂSARE ȘI DISPREȚ! Asta simt oamenii de aici,” a spus Piedone. El a criticat dur actuala administrație a Sectorului 2, acuzând-o de incompetență și indiferență față de nevoile cetățenilor. „În cei patru ani de mandat, actualul primar al Sectorului 2(Radu Mihaiu, USR, n.r.) nu a călcat niciodată în această zonă, să asculte necazurile acestor oameni! De primarul general nici nu se pune problema. Probabil nici nu a auzit vreodată de Baicului!”

Problemele semnalate de locuitorii din Baicului includ ridicarea neregulată a gunoiului, care se face doar la câteva săptămâni, și lipsa reabilitării blocurilor, un subiect considerat tabu de actuala administrație. Piedone a subliniat că, în 2020, cetățenii au fost induși în eroare de promisiunile partidelor USR de la Sectorul 2 și de la Capitală. „Ați văzut ce au făcut: NIMIC!”

În contextul alegerilor locale programate pentru 9 iunie, Cristian Popescu Piedone le-a cerut locuitorilor din Sectorul 2 să își schimbe opțiunea de vot și să aleagă un primar care să fie cu adevărat dedicat îmbunătățirii condițiilor de viață din zonă. „Pe 9 iunie, votează un primar care face! Votează Cristian Popescu Piedone!” a fost apelul său.