Piedone reconfirmă candidatura la Primăria Capitalei: „Nu mă ascund după perdea!”

Publicat: 27 feb. 2024, 22:30, de Vasile Bahrim, în ESENȚIAL , ? cititori
Piedone reconfirmă candidatura la Primăria Capitalei:

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, și-a reconfirmat candidatura la Primăria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), marți seara, în direct.

Anunţul iniţial privind participarea la alegerile pentru Capitală, aşteptat cu mult interes de numeroşii săi susţinători, l-a făcut duminică seara.

Piedone a declarat că își bazează candidatura pe relaționarea sa directă cu cetățenii, pe care îi consideră sătui de „vrăjeala” din ultimii 30 de ani. El își menține candidatura chiar și în eventualitatea intrării în cursa electorală a Gabrielei Firea din partea PSD.

„Într-o lume nesigură, nici Dumnezeu nu te asigură. Sunt președintele executiv al PUSL și candidez la Primăria București”, a afirmat Piedone, menționând totodată că așteaptă un răspuns de la Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, în privința candidatului la Primăria Capitalei.

Piedone se declară pregătit să înfrunte orice obstacol, conștient fiind de potențialele critici și dosare care i-ar putea fi fabricate. „Știu că sunt lunetiști peste tot. 40 de dosare pot să-mi facă. Pot să facă orice, la Capitală particip oricum”, a spus Piedone.

Prin candidatura sa, Piedone își propune să devină un primar gospodar, curajos și transparent, luptând pentru bunăstarea cetăţenilor.