Piedone, după conferința lui Cîrstoiu: Dă-i, Doamne, mintea de apoi!

Publicat: 20 apr. 2024, 09:58, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone, după conferința lui Cîrstoiu: Dă-i, Doamne, mintea de apoi!
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Primarul sectorului 5 din Capitală, Cristian Popescu Piedone, afirmă că liberalii au încercat să influențeze alegerile pentru a menține primăria Bucureștiului în mâinile lui Nicușor Dan, ignorându-l pe candidatul oficial.

Într-o intervenție televizată la Antena 3, Cristian Popescu Piedone, reprezentant al Partidului Unității și Solidarității (PUSL), a adus acuzații serioase împotriva Partidului Național Liberal (PNL), susținând că aceștia au încercat să manevreze alegerile pentru a menține primăria Bucureștiului sub controlul lui Nicușor Dan, chiar în detrimentul propriului candidat oficial.

Piedone a subliniat că aceste manevre politice nu au fost pe placul său, criticând modul în care liberalii au gestionat situația. El a adus în discuție și cazurile personale în care a avut de-a face cu medicul Cătălin Cîrstoiu, menționând că acesta a salvat viața unuia dintre finii săi fără să știe că este legat de Piedone. Totuși, a subliniat că alte două persoane, despre care a menționat că sunt finii săi, au fost îndrumate să caute consultații medicale în altă parte, fapt care a stârnit nemulțumirea sa.

În timp ce își exprima dorința de a fi susținut, Piedone a sugerat că PNL-ul a pus în aplicare niște strategii pentru a împiedica acest lucru, favorizându-l pe Nicușor Dan în detrimentul candidatului oficial al partidului său.

Cu toate acestea, Piedone a reafirmat încrederea sa în electoratul Bucureștiului, declarând că acesta s-a săturat de politicienii care nu țin cont de nevoile orașului și că este timpul pentru o schimbare autentică în administrația locală.

Acuzațiile lui Piedone aruncă lumină asupra unor posibile manevre politice din spatele scenei în lupta pentru primăria Bucureștiului, amplificând tensiunile înaintea alegerilor locale.