Piedone, întâmpinat ca un star în sectorul condus lamentabil de useristul Mihaiu

Publicat: 13 apr. 2024, 16:58, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone, întâmpinat ca un star în sectorul condus lamentabil de useristul Mihaiu

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a mers azi în piețele Obor și Delfinului din Sectorul 2, unde a fost întâmpinat cu multă căldură de cetățeni.

Cristian Popescu Piedone a mers astăzi două piețe emblematice din Sectorul 2, Obor și Delfinului, pentru a îndemna oamenii să iasă la vot pe 9 iunie. Chiar dacă s-a aflat „pe teren străin”, adică în zona condusă de useristul Radu Mihaiu, Piedone a fost întâmpinat cu căldură de cetățeni. Mulți dintre aceștia i-au urat succes în campanie, iar Piedone i-a îndemnat să meargă la vot.

”Să trăiască domnul primar general”, au spus mai mulți oameni cu care s-a întâlnit Piedone. ”Doamne ajută”, a fost răspunsul edilului șef al Sectorului 5. Piedone s-a fotografiat, a strâns mâna bărbaților, a sărutat mâna doamnelor care i-au ieșit în cale. Nu a existat niciun moment în care cineva să-l conteste.

Ajuns în Piața Delfinului, Piedone a deplâns starea construcției ridicate în timpul lui Ceaușescu. El a afirmat că vinovate pentru degradarea pieței sunt toate administrațiile care s-au perindat din 1990 și până în prezent.

El a fost însoțit de fiul său, Vlad, candidat la Primăria Sectorului 5.

Sectorul 2, condus de primarul Radu Mihaiu, este cel mai murdar din Capitală, cel mai neîngrijit și plin de gunoaie. Până acum, primarul Mihaiu nu a reușit să aibă parte de succesul lui Piedone, întâlnindu-se cu cetățeni care să-l aplaude și să-l salute la fiecare pas.