Piedone, mesaj de Duminica Floriilor pentru toți catolicii. ”Credeți în voi și în visurile voastre”

Publicat: 24 mart. 2024, 17:31, de Filon Stan, în Ultimă oră , ? cititori
Piedone, mesaj de Duminica Floriilor pentru toți catolicii. ”Credeți în voi și în visurile voastre”
Piedone, mesaj de Duminica Floriilor pentru toți catolicii

Catolicii sărbătoresc duminică, 24 martie, Duminica Floriilor, o sărbătoare foarte importantă, care are loc înainte cu o săptămână de Paștele catolic, care va fi sărbătorit e 31 martie. Cristian Popescu Piedone a avut un mesaj pentru toți catolicii din România.

Cristian Popescu Piedone a uitat de luptele electorale în care s-a implicat în ultima perioadă, de când și-a anunțat candidatura pentru primăria Capitalei, și a transmis un mesaj pentru toți catolicii din România, care astăzi sărbătoresc Duminica Floriilor.

Piedone, mesaj de Duminica Floriilor pentru toți catolicii

Primarul din Sectorul 5 a transmis un mesaj pe Facebook, la care a primit foarte multe aprecieri, dar și comentarii.

„O zi închinată lui Hristos! O zi a curățeniei pentru cei care au fost AICI, pentru cei care sunt AICI! Pace și prietenie pentru toți FRAȚII catolici români și străini din România și de oriunde!

Așezați salcia la ferestre, iubiți FRAȚI, rugați-vă și credeți în VOI și în visurile voastre! Dumnezeu nu lasă națiunea să cadă! Nimic fără DUMNEZEU! Vă doresc o duminică binecuvântată, tuturor!”, a scris Piedone pe Facebook.

Ei bine, urmăritorii săi au reacționat imediat și l-au răsplătit cu mii de aprecieri, dar i-au și întors urările primarului de la Sectorul 5. Unii și-au exprimat regretul că nu sunt din București, pentru a-l putea vota.

„Mulțumim și dumneavoastră și la toată familia vă urmărim cu mare drag.Chiar daca nu suntem din București ne-am dori sa fiți Primarul Capitalei meritați cu brio.”, „Te iubesc Om bun”, „Mulțumim la fel ,Om cu suflet de aur!!!”, „Sunteți un om tare și mergeți înainte”, „Duminica binecuvîntată și D-voastră D-le Popescu Piedone! D-zeu sa va ajute în tot ceea ce faceti sau plănuiți să faceți!”, „O duminica binecuvîntata! La toată familia și pace între oameni.Domnul Isus sa vă de-a sănătate și putere pte că se vede că sunteți un om cu inima buna ,care faceți mult bine la oameni,instituții și multe altele.Ma bucur.Doamne ajuta”. Așa sună doar câteva dintre cele aproape 300 de mesaje primite de Cristian Popescu Piedone.