Piedone primește susținerea Uniunii Sindicale SANITAS București în cursa pentru Primăria Capitalei

Publicat: 09 apr. 2024, 17:01, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone primește susținerea Uniunii Sindicale SANITAS București în cursa pentru Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone, candidat la funcția de Primar General al Capitalei, a anunțat cu mândrie că Uniunea Sindicale SANITAS București își acordă susținerea pentru campania sa electorală. Anunțul a fost făcut de Piedone pe pagina sa oficială de Facebook, într-o postare care a stârnit reacții intense în mediul online.

În cadrul declarației sale, Piedone a evidențiat că domnul Viorel Hușanu, președintele SANITAS București, își va aduce contribuția ca și consilier în domeniul Sănătății, marcând o colaborare strânsă între cele două părți pentru îmbunătățirea sistemului medical din București.

Una dintre prioritățile evidențiate în mesajul său este modernizarea logistică a celor 19 spitale de stat din București, alături de asigurarea unui act medical de calitate și a celor mai bune îngrijiri pentru pacienți.

Uniunea Sindicală SANITAS București, care numără 14.500 de membri, printre care medici, asistenți medicali și personal TESA, își aduce astfel contribuția la sprijinirea candidaturii lui Piedone, recunoscându-i acestuia implicarea și angajamentul pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate.

Reacțiile la această alianță sunt împărțite, iar mulți își exprimă opiniile în mediul online cu privire la semnificația și impactul acestei susțineri în cadrul alegerilor viitoare.

Încheind, Piedone a mulțumit pentru susținere și a promis că va continua să muncescă pentru binele cetățenilor din București, subliniindu-și angajamentul față de mandatul pe care îl caută cu încredere.