Pisicile care reduc stresul. Cum acționează (VIDEO)

O firmă japoneză a adoptat de câțiva ani pisici, care își fac de cap în birourile sale pentru a creşte productivitatea şi pentru a reduce stresul angajaţilor.

Potrivit World Of Buzz, apartamentele din Tokyo sunt mici, motiv pentru care mulţi proprietari interzic chiriaşilor să deţină animale de companie. Astfel, localnicii vizitează frecvent aşa-numitele cafenele pentru pisici.

Ferray Corporation, cu sediul în capitala japoneză, a „angajat” pisicile, datorită cărora salariaţii au început să comunice mai mult unii cu ceilalţi şi tensiunile au scăzut. Prin urmare, pisicile au „acționat” așa cum se preconiza: ca un catalizator pentru psihicul angajaților. „Pisicile care dorm chiar lângă noi reprezintă un lucru liniștitor”, spun salariații firmei.

Toată lumea vorbește despre ele

Există însă și probleme: pisicile scot cabluri din priză, opresc calculatoare, rod cabluri, zgârie pereţii, fac hârtiile ferfeniţă şi se plimbă pe tastaturi când au chef. Iar când clienţii vizitează biroul, pisicile le scotocesc genţile sau dorm pe masa din camera în care are loc întâlnirea. În ciuda acestor mici dezavantaje, angajaţii companiei spun că nu sunt deranjaţi deloc de prezenţa micilor feline.

Dimpotrivă: toată lumea vorbeşte despre pisici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...