Pitești: doi bărbați au murit, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Publicat: 25 oct. 2022, 16:46, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Pitești: doi bărbați au murit, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren
Accident tren Pitesti

S-a întâmplat marți, la o trecere o trecere la nivel cu calea ferată din municipiul Piteşti. Accidentul rutier grav s-a produs pe strada Găvenii din Piteşti, la o trecere la nivel fără bariere, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Găvenii (…), în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, semnalizată corespunzător, a intrat în coliziune cu un tren personal, condus de un bărbat de 26 de ani, din Piteşti, mecanic de locomotivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, în urma accidentului a rezultat decesul şoferului şi al unui bărbat de 69 de ani, din Bascov, pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.