„Plăcuța suedeză” se întoarce, de această dată cu un mesaj la adresa noului USL

Răzvan Ștefănescu, românul șofer de tir în Suedia care s-a remarcat în 2018 cu mesajul „MU1E PSD” de pe plăcuțele de înmatriculare, revine cu un nou mesaj de acest tip.

Ștefănescu a publicat un film pe Tik Tok și Facebook și mesajul „De vânzare Skoda Octavia!!! Plăcuțele sunt cadou!!!”. În acest caz mesajul de pe numerele de înmatriculare este „MU1E USL”, cu trimitere la negocierile PNL – PSD, taxate drept o încercare de a reface vechia Uniune Social – Liberală (USL).

În filmare, românul are un mesaj dur împotriva președintelui Klaus Iohannis și a lui Florin Cîțu.

„Am crezut în dumneavoastră când spuneați că vreți o Românie educată, o Românie în care tinerii să se întoarcă din Diaspora. V-am votat și la primele alegeri, și la cele de după, am crezut în dumneavoastră. Dar pe parcursul anilor am observat că sunteți un fățarnic, un om care nu se ține de cuvânt, un om care promite și uită de ce a promis. Domnule Cîțu, v-am plăcut ca și prim-ministru. Sincer, îl susțineam pe Ludovic, dar erați ok, tânăr, deștept, cu ambiții, urați, nu știu, corupția, dar la fel, pe parcurs am văzut că sunteți și dumneavoastră mult mai fățarnic. Poate sunteți un om care, cum s-ar spune, nu aveți ouă să spuneți nu la ceva ce nu vă place. Cu ocazia asta, știți, am venit cu plăcuțele, v-au plăcut, m-ați aplaudat. V-am făcut și dumneavoastră acum o plăcuță pentru dumneavoastră și întreg PNL care vă susține, partea aceea de PNL care vă mai susține”, susține Răzvan Ștefănescu în clipul video.

Ștefănescu a afișat pentru prima dată „plăcuța suedeză” în 2018, când și-a schimbat numărul de înmatriculare al mașinii cu mesajul la adresa social-democraților.

Acțiunea sa a intrat în vizorul poliției române, care i-a reținut permisul de conducere, i-au ridicat numerele de înmatriculare și i-au făcut dosar penal.

Președintele Klaus Iohannis s-a folosit de situație pentru a taxa partidul condus de Liviu Dragnea:

Au început acțiuni de neimaginat. Persoane care îndrăznesc să-și expună public opinia anti-PSD sunt luate de Poliție în plină zi. Nu s-a mai întâmplat din anii întunecați ai comunismului”, a transmis Iohannis la Consiliul Național al PNL din 2018, în timp ce se pregătea pentru a doua candidatură la președinție care avea să aibă loc un an mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...