Plajele de la Marea Neagră, runda a doua de licitații. Mamaia, Jupiter și Vama Veche, pe listă

Mai sunt doar câteva zile în care pot fi depuse oferte pentru sectoarele de plajă de la Marea Neagră, care au rămas neatribuite, după prima rundă de licitații, anunță Administraţia Naţională „Apele Române”.

La acest moment, este în plină desfăşurare etapa a II-a de licitaţie publică privind închirierea suprafeţelor de plajă cu destinaţie turistică de la Marea Neagră pentru sezoanele estivale 2023 şi 2024. Concret, sunt vizate sectoare de plajă din Mamaia, Constanţa, Tuzla, Costineşti, Jupiter, Venus, Cordon Venus-Saturn, Vama Veche, Saturn, Mangalia.

„Data-limită de depunere a ofertelor este 2 mai, ora 12.00, iar pentru adjudecarea unui sector de plajă este nevoie de minimum două oferte, conform prevederilor OUG nr.8 din 9 martie 2023”, au arătat oficialii de la Apele Române pe Facebook.

Prima procedură de licitaţie publică a fost organizată între 23 martie şi 14 aprilie, când au fost adjudecate 81% din sectoarele de plajă scoase la licitaţie.

1 COMENTARIU

  1. Ministrul turismului urmareste distrugerea industriei din turism .Licitatiile trebuiau facute anul trecut pentru a se putea investi in plaje .Oare-despre sabotaj si tradare-nimic ?Desi , si serviciile parca sunt impotriva poporului !Ar fi o normalitate tinand cont ca de la lovitura antiromaneasca din ’89 , nici un sef de serviciu secret nu a fost etnic roman .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...