Plângere penală generată de modul de organizare a alegerilor locale din comuna Bragadiru

Reprezentanții USR-PLUS reclamă nereguli grave în organizarea alegerilor parțiale de la Bragadiru și susțin că vor depune plângere penală pe numele viceprimarului Grigore Marian Dumitru (PNL).

În condițiile în care trei secții de votare din zona Prelungirea Ghencea sunt organizate într-un spațiu aparținând candidatului PNL, am sesizat Autoritatea Electorală Permanentă și Primăria Bragadiru, iar pe numele viceprimarului Grigore Marian Dumitru, atenționat asupra situației încă de acum două luni, depunem plângere penală”, au anunțat reprezentanții USR PLUS.

La alegerile locale de duminică Teodora Desagă, candidat din partea Alianței pentru Bragadiru (USR-PLU și PMP) reclamă faptul că USR i s-a refuzat dreptul de a avea reprezentanți în secțiile de votare la alegerile locale parțiale din 27 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...