Platforma de programare pentru vaccinare nu funcționează

Site-ul online pe care se pot programa pentru vaccinare persoanele care sunt cuprinse în etapa a doua, în total circa 6 milioane de persoane, este mai mult ne-funcțională decât funcțională.

După ce s-a dat drumul vineri, 15 ianuarie, la programări, platforma s-a blocat în câteva ore. Apoi a funcționat intermitent, în timp ce un număr mare de oameni încerca să facă programări.

În această dimineață, site-ul nu funcționează. „Precizăm că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute în această dimineață. Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil”, informează Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), instituția care se ocupă de platformă. STS mai precizează că va reveni cu informații în momentul în care platforma va fi disponibilă.

Din fericire, multe persoane au reușit să se programeze. Doar în București și-au stabilit ora și ziua de vaccinare peste 60.000 de persoane, iar la nivel național sunt circa 150.000.

Urmează să vedem aglomerațiile de la centrele de vaccinare și nervii cu care oamenii îi vor certa pe cei care îî vaccinează

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole