Platforma Ghişeul.ro a depășit 700.000 de utilizatori

Autoritatea pentru Digitalizarea României a anunțat că platforma de plăți Ghișeul.ro a depășit 700.000 de utilizatori înregistrați.

Conform oficialilor Autorității pentru Digitalizarea României, utilizatorul cu numărul 700.000 este o persoană fizică din Timişoara care şi-a achitat taxele locale prin intermediul platformei.

De la începutul anului, peste 207.000 de utilizatori s-au înscris pe www.ghiseul.ro, cel mai mare număr de la lansarea acestui serviciu, în 2011.

„Totodată, începând cu luna ianuarie a acestui an, prin intermediul platformei s-au făcut 679.587 plăţi, în condiţiile în care pe tot parcursul anului 2019 a fost realizat un total de 484.824 plăţi”, menționează Autoritatea pentru Digitalizarea României.

În perioada ianuarie – august 2020, numărul total al încasărilor prin Ghișeul.ro a depăşit 317 milioane de lei, dublu faţă de totalul încasărilor din anul 2019.

Ca urmare a interconectării cu Spaţiul Privat Virtual administrat de ANAF şi prin adăugarea posibilităţii de a achita noi servicii publice precum transportul în comun, salubritatea, energia termică, apa sau canalizarea, peste 50 de noi tipuri de plăţi au fost adăugate în platformă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...