Pleacă Florin Călinescu de la Prima Tv?

Florin Călinescu a semnat toamna trecută cu Prima Tv, după ce a plecat de la PRO TV. Iată însă că nu a trecut mult și nu mai poate fi găsit în grila postului TV Prima. Emisiunea a fost difuzată de trei ori pe săptămână, dar se pare că aceasta nu a avut succes.

Se încearcă mai multe formate. Florin Călinescu și echipa sa pregătesc de zor reluarea emisiunii, dar încă nu au căzut de acord asupra variantei celei mai potrivite.

Nu se pune în niciun caz chestiunea întreruperii colaborării. (…) Nu se știe nimic despre data reluării emisiunii. E greu de crezut că se va produce în luna martie, ci mai degrabă la începutul lui aprilie”, au anunțat sursele din anturajul echipei de producție pentru playtech.ro.

După anunțul despărțirii de cei de la PRO, Florin Călinescu spunea, într-un live pe Facebook, că a devenit „consultant pentru mai multe televiziuni”, fără a menţiona despre ce posturi este vorba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...