PMB va acorda în acest an finanţări nerambursabile de 2,4 milioane de lei pentru protecţia mediului şi animalelor

Asociaţiile, fundaţiile şi persoanele fizice care propun iniţiative şi acţiuni în domeniul protecţiei mediului înconjurător şi animalelor pot beneficia în acest an de finanţări nerambursabile în valoare totală de 2,4 milioane de lei, conform unui proiect de hotărâre care urmează să fie dezbătut în şedinţa de miercuri a Consiliului General al Capitalei.

Astfel, urmează să fie aprobat Programul anual al finanţărilor nerambursabile de la bugetul local al Municipiului Bucureşti, pentru activităţi nonprofit de interes local, aferent anului 2022.

Programul îşi propune să sprijine iniţiative şi acţiuni ale persoanelor fizice şi juridice fără scop patrimonial – asociaţii şi fundaţii.

Finanţarea nerambursabilă se va face în baza unui contract de finanţare, în urma aplicării procedurii de evaluare şi selecţie a proiectelor. Regulamentul urmează să fie aprobat prin hotărâre de Consiliu General.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...