Noi contre PNL – Clotilde Armand: „Bucureștenii din Sectorul 1 plătesc în fiecare zi pentru aroganța unui primar care se crede șeful tuturor”

Tensiunile dintre liberali și reprezentanții USR continuă la nivelul administrației locale. De această dată e rândul celor de la filiala sectorului 1 a PNL să o atace pe primarul Clotilde Armand. Miza: rectificarea bugetară.

A patra ședință de Consiliu Local ce include pe ordinea de zi rectificarea propusă de primarul Sectorului 1. În aceleași condiții: zero dialog, zero explicații și fără ca doamna Armand să fi deblocat vreunul dintre proiectele pentru cetățeni, proiecte care zac prin sertare doar pentru că au fost propuse de echipa Partidului Național Liberal. Consilierii PNL rămân consecvenți abordării de până acum: suntem gata să votăm rectificarea bugetară când vor înceta abuzurile de putere în primărie și investițiile de care cetățenii au nevoie vor fi deblocate. Deocamdată nu e cazul, din păcate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL sector 1.

În timp ce primarul Armand era preocupat de scandaluri în media, ca să puncteze la capitolul imagine, consilierii PNL Sector 1 au transpus nevoile reale ale cetățenilor în proiecte de hotărâre de consiliu local sau amendamente la alte proiecte. Multe dintre acestea, deși adoptate la proiectul de buget încă din luna aprilie, au fost „uitate”.

Punctul de vedere al filialei este nuanțat de Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1.

Este revoltător că bucureștenii din Sectorul 1 plătesc în fiecare zi pentru aroganța unui primar care se crede șef al tuturor și uită că este în slujba oamenilor. Oameni care și-au pus speranța în această schimbare la primărie, inclusiv simpatizanți PNL, cărora le-am cerut votul în urmă cu un an, și care sunt taxați zilnic de incompetența fără limite din primărie. Mizerie pe străzi, proiecte vitale blocate, lipsa capacității de a face investiții, frig în case și un haos administrativ de nedescris”, susține Burduja.

În opinia acestuia, este vorba de un an deja „irosit din punct de vedere al investițiilor importante” și care a stat doar sub semnul „circului public”.

Proiectele propuse de PNL, votate și bugetate, dar blocate de luni de zile includ: o parcare subterană în cartierul Aviației, o sală de sport la un liceu important, proiecte de regenerare urbană, școli independente energetic, creșă, reparații la ambulatoriul Grigore Alexandrescu, și achiziții de terenuri pentru amenajări de spații verzi și parcări în sectorul 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...