PNL lansează dintr-un hotel noul program de guvernare

Cu două săptămâni înaintea alegerilor parlamentare, liberalii au anunțat că-și vor lansa de la un hotel din București noul program de guvernare, intitulat „Dezvoltăm România”. Este vorba viziunea şi obiectivele pe care și le asumă ca priorități pentru următorii patru ani, în cazul în care ar rămâne la guvernare.

Iniţial, eveniment trebuia să aibă loc luni dar a fost reprogramat, în contextul incendiului de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului din Piatra Neamţ, incendiu în care 10 persoane și-au pierdut viața iar alte 7 au fost grav rănite.

„Am luat decizia să amânăm evenimentul nostru de luni. De asemenea, am transmis către toţi colegii noştri să se oprească două zile din campania electorală, din respect pentru cei care şi-au pierdut viaţa, pentru familiile lor şi pentru cei care au avut de suferit”, anunța, duminica trecută, premierul Ludovic Orban.

Conform reprezentanților PNL, evenimentul de prezentare a noului program de guvernare se va desfăşura într-un format mixt, la care vor lua parte, prin intermediul platformelor online, peste 400 de invitaţi, reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai corpului diplomatic, formatori de opinie şi membri de partid.

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, şi membrii Cabinetului se vor afla la un hotel din Capitală, de unde se vor adresa invitaţilor conectaţi online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...