PNL și PSD se ceartă pe buget, în Teleorman – Liberalii vor investiții, social-democrații, funcționare

Coaliția guvernamentală nu funcționează în Teleorman, astfel că, în Consiliul Județean, acolo unde PNL are majoritatea consilierilor, iar PSD deține președintele, e un conflict continuu. În prezent, cele două partide se contrează pe bugetul de venituri și cheltuieli.

Pe de o parte, Eugen Pîrvulescu, președintele PNL spune că liberalii nu vor vota un buget care bazează doar pe cheltuieli de funcționare, în detrimentul investițiilor, pe de altă parte, Adrian Gâdea vrea mai mulți bani pentru funcționare.

Nu suntem de acord cu această formă de buget care nu poate susține investiții, care să asigure dezvoltarea județului. În bugetul de anul trecut, am avut aprobate investiții importante, cum ar fi 5 centre ISU, un spital de oncologie, un drum județean, 4 azile, 15 platforme de gunoi, sprijin pentru elevii constând în 11.000 de ghiozdane… Ei bine, nimic dintre acestea nu au fost făcute pentru că aparatul de specialitate și președintele Consiliului Județean nu și-au făcut treaba, pentru că nu au viziune.

Același lucru s-a întâmplat recent în cazul apelului de proiecte privind dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ prin PNRR. Și de această dată, cei din aparatul de specialitate al Consiliului Județean nu și-au asumat o astfel de muncă și au pasat problema către directorii de școli… Îi vom ajuta noi”, a spus Eugen Pîrvulescu.

Citește mai departe pe Liber în Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...