Poate să nu mai „lucreze”: Cât câștigă Mariah Carey cu o singură melodie

Mariah Carey poate să nu mai lucreze și aceasta deoarece vedeta are un hit internațional ce îi aduce câștiguri impresionante în fiecare an. Vorbim despre melodia „All I want for Christmas”, care a fost lansată la începutul lunii noiembrie, acum 27 de ani.

Aceasta a devenit simbolul Crăciunului și nu lipsește din playlisturile posturilor radio. „All I want for Christmas” nu încetează să facă ravagii în rândul amatorilor de muzică. Piesa a stabilit un record pe Spotify. Artista câștigă cel puțin un milion de dolari în perioada sărbătorilor de iarnă. Mariah Carey a relansat videoclipul legendar. Versiunea actuală al acestuia a reușit să adune peste 220.000.000 de vizualizări.

A câștigat două premii Grammy

Vedeta a reușit să-și construiască o carieră de succes. Interpreta a câștigat două premii Grammy în 1990, la două categorii „Cel mai bun tânăr artist” şi „Cea mai bună voce pop feminină”. Experții estimează că vedeta are o avere de 320.000.000. milioane de dolari. Artista în vârstă de 50 de ani a fost implicată. recent, într-un scandal. Mariah Carey fiind chemată în instantă de către sora ei mai mare, Alison, care i-a cerut daune morale în valoare de 1,25 milioane de dolari. Ruda interpretei a susținut că diva i-a provocat intenționat suferință emoțională, odată cu lansarea cărții de memorii, „The Meaning of Mariah Carey” în 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...