Poliția Capitalei, despre haosul de la metrou: Ne așteptăm la aglomerație în transportul STB

Poliția Capitalei vine cu o primă reacție la haosul care s-a creat vineri în București din cauza protestelor care au avut loc la metrou.

Poliția face apel la cetățeni să respecte regulile de protecție sanitară.

„Venim în sprijinul cetățenilor ca să ajungă unde au nevoie. Poliția Capitalei a dispus intensificarea filtrelor, în ajutor la care au venit colegi de la poliția transporturi, poliția autostrăzi, de la direcția ordine publică. Au fost chemați polițiști de acasă, sunt în principalele puncte unde e aglomerat”, spun reprezentanții Poliției.

Poliția Capitalei avertizează că aglomerația din celelalte mijloace de transport din București va persista.

„Ne așteptăm ca fluxul de persoane care vor circula în mijloacele de transport în comun să fie foarte mare, avem rugămintea să țină cont oamenii de măsurile de distanțare, să poarte mască. Și noi, mulți am ajuns greu la locul de munca, mulți folosim metroul. Venim în sprijinul cetățenilor să ajungă la destinație”, a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt la Poliția Capitalei.

Întrebat câți dintre protestatari au fost sancționați, reprezentantul Poliției nu a putut estima o cifră.

„Le atragem atenția și persoanelor din interior să respecte normele în vigoare, o parte au fost identificați și sancționați. Dacă nu vor respecta măsurile prevăzute de lege vor suporta consecințele.  

Colegii mei analizează și, dacă se impune întocmirea unui dosar penal o vom comunica. Analizăm aspecte în situația zădărnicirii bolilor. În urma discuțiilor cu parchetul vom dispune verificări în acest sens”, a spus Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...