Poliţia de Frontieră: 6.750 de cetăţeni ucraineni au intrat în România duminică, în scădere faţă de ziua precedentă

Poliţia de Frontieră a anunţat luni că 6.750 de cetăţeni ucraineni au intrat în România duminică, în scădere cu 21,9 % faţă de ziua precedentă.

„În data de 17.04.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 87.531 de persoane, dintre care 6.750 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 21,9% faţă de ziua precedentă). Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 3.693 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 26,9%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 1.325 cetăţeni ucraineni (scădere cu 0,7%)”, a transmis Poliţia de Frontieră.

De la declanşarea acestei crize, până la data de 17.04.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 737.349 cetăţeni ucraineni.

Potrivit sursei citate, în continuare, controlul de frontieră la intrarea în România  prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale şi comunitare. Măsuri de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei au fost dispuse şi la graniţa terestră,  fiind suplimentate echipajele care derulează misiuni în zonele de responsabilitate. Se acţionează în sistem integrat cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, în vederea unui schimb operativ de date şi informaţii, precum şi de adoptare în comun a măsurilor necesare pentru gestionarea cazurilor apărute.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...