Poliţia de Frontieră: 7.704 cetăţeni ucraineni au intrat în România miercuri, în creştere faţă de ziua precedentă

Poliţia de Frontieră a anunţat joi că 7.704 cetăţeni ucraineni au intrat în România miercuri, în creştere cu 4,8 % faţă de ziua precedentă.

„În data de 20.04.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 74.339 de persoane, dintre care 7.704 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 4,8% faţă de ziua precedentă). Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.538 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 3,8%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 1.313 cetăţeni ucraineni (scădere cu 1,5%)”, a transmis Poliţia de Frontieră.

De la declanşarea acestei crize, până la data de 20.04.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 759.004 cetăţeni ucraineni.

Potrivit sursei citate, în continuare, controlul de frontieră la intrarea în România  prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale şi comunitare. Măsuri de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei au fost dispuse şi la graniţa terestră,  fiind suplimentate echipajele care derulează misiuni în zonele de responsabilitate. Se acţionează în sistem integrat cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, în vederea unui schimb operativ de date şi informaţii, precum şi de adoptare în comun a măsurilor necesare pentru gestionarea cazurilor apărute.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ion Teleanu

Cele 23 de ținte de la Montreal, ignorate de România

Către sfârșitul anului trecut, mai exact în perioada 7-19 decembrie 2022, s-a desfășurat la Montreal, Canada, conferința privind diversitatea biologică. Evenimentul a trecut neobservat...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...