Alertă la vama Giurgiu: Au fost găsite pastile contrafăcute pentru tratamentul Covid-19

Poliția de Frontieră a descoperit într-o mașină care încerca să treacă vama la Giurgiu pastile contrafăcute care teoretic ar fi fost folosite în tratamentul pentru Covid-19.

Poliția de Frontieră a descoperit mii de pastile contrafăcute într-un camion condus de un cetățean bulgar care încerca să intre în România prin Vama Giurgiu.

Există suspiciunea că pastilele urmau să fie folosite în tratarea bolnavilor de coronavirus.

Pastilele conțineau inclusiv prospect în care este specificat faptul că acele comprimate sunt folosite în tratamentul pentru coronavirus.

În total au fost descoperite 3.400 de comprimate.

Șoferul camionului  nu avea autorizațiile necesare pentru un astfel de transport de pastile.

„La controlul efectuat asupra autocamionului, în interiorul semiremorcii, a fost descoperită cantitatea de 3.490 comprimate, ce conțin în prospect specificația Covid-19, în valoare de aproximativ 8.500 de lei, despre care există suspiciunea rezonabilă că sunt contrafăcute, pentru care șoferul nu deținea autorizațiile necesare”, anunță Poliția de Frontieră.

Șoferul mașinii este un cetățean bulgar în vârstă de 68 de ani. Se pare că acesta nu știa ce transporta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...