Poliţia s-a oferit să-l aresteze pe Will Smith după incidentul de la gala Oscar

Poliţia din Los Angeles era pregătită să-l aresteze pe Will Smith la gala Premiilor Academiei, duminică, pentru că l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, a spus producătorul ceremoniei, scrie Reuters.

Autorităţile nu au acţionat în niciun fel pentru că Rock a refuzat să depună plângere, a spus producătorul Will Packer.

„Au spus că a fost ‘agresiune fizică’, acesta este cuvântul pe care l-au folosit în acel moment. Ei au mai spus: ‘Suntem gata să-l ridicăm, suntem pregătiţi să-l luăm chiar acum’”, a spus Packer, conform unor extrase dintr-un interviu care va fi difuzat, vineri, în emisiunea „Good Morning America” de la ABC.

În timpul transmisiei în direct a galei Oscar, Smith a urcat pe scenă după ce Chris Rock a făcut o glumă despre aspectul soţiei sale, şi l-a lovit pe umorist peste faţă.

În mai puţin de o oră, Smith a oferit un discurs pe scenă după ce a acceptat statueta pentru cel mai bun actor pentru rolul său din „King Richard”.

În spatele scenei, Poliţia discuta opţiuni cu Rock, a spus Packer. Rock a fost însă rezervat în privinţa acestor variante de intervenţie.

Smith i-a cerut scuze lui Rock, dar şi producătorilor şi telespectatorilor, luni, într-un mesaj, spunând că a „reacţionat emoţional”.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat duminică seara că persoana implicată în incident a refuzat să depună acuzaţii, dar nu a oferit detalii despre interacţiunile de la decernarea premiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...