Poliţist din Bucureşti a pierdut încărcătorul pistolului în prima zi de muncă! Cum a fost posibil

S-a întâmplat noaptea trecută, atunci când un tânăr poliţist, încadrat la Secţia 12 Bucureşti, a ieşit din tură: polițistul a pierdut încărcătorul pistolului în prima zi de muncă! Cum a fost posibil?

La predarea armamentului a descoperit că îi lipseşte încărcătorul în care se aflau 15 gloanţe.

Poliţist din Bucureşti a pierdut încărcătorul pistolului: Nu și-a adus aminte!

Mai mult, tânărul poliţist nu şi-a adus aminte unde ar fi putut să uite încărcătorul, iar acum Poliţia Capitalei a declanşat o anchetă.

Cu privire la informaţiile apărute în spațiul public, conform cărora un polițist ar fi pierdut încărcătorul armei din dotare, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele…”, transmite Poliția Capitalei.

Demersuri în vederea recuperării încărcătorului! 

„În cursul serii de 7 noiembrie a.c., în momentul predării armamentului și muniției din dotare, la ieșirea din schimb, un polițist, din cadrul Secției 12, a constat lipsa unui încărcător de rezervă, cu cele 15 gloanțe aferente. În momentul de față se efectuează demersuri în vederea recuperării încărcătorului și muniției.

De asemenea, au dispuse verificări, prin intermediul structurii de control intern”, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...