Poliţist în stare gravă, după ce a fost găsit împuşcat în cap. Din primele cercetări reiese o tentativă de suicid

Un polițist în vârstă de 24 de ani, angajat în cadrul Poliției Orașului Baraolt, a fost găsit, joi, în sediul instituției cu o plagă împușcată la nivelul capului. Din primele cercetări, ar fi vorba despre o sinucidere, conform Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.

Potrivit sursei citate, acesta a fost transportat de urgenţă la spital, iar în prezent se află în stare gravă.

Reprezentanţii instituţiei au mai menţionat că poliţistul îşi desfăşoară activitatea în cadrul IPJ Covasna din anul 2019, fiind absolvent al unei şcoli de agenţi de poliţie.

„La data de 28 ianuarie, un agent de poliţie, de 24 de ani, din cadrul Poliţiei Oraşului Baraolt, a fost găsit de către colegii acestuia într-o cameră din sediul poliţiei, prezentând o plagă împuşcată la nivelul capului. La momentul în care a fost găsit, poliţistul prezenta semne vitale. La faţa locului a fost solicitat imediat un echipaj medical, care după intervenţie, l-a transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. La acest moment, poliţistul este internat la o unitate medicală în stare gravă, comatoasă (…) Din primele verificări, este vorba de o tentativă de suicid”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Covasna remis, joi, Agerpres.

În acest caz se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...