Portret inedit al reginei Elisabeta a II-a, prezentat abia după 19 ani

Un portret inedit al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care va sărbători în iunie 70 de ani de domnie, a fost prezentat joi. Intitulată „Platinum Queen: Felicity”, această imagine a fost realizată de artistul Rob Munday, în timpul unei sesiuni foto destinată să creeze prima hologramă 3D a reginei.

Deşi nouă în ochii publicului, această fotografie în alb şi negru a fost făcută în 2004. Ea a fost dezvăluită pentru prima dată, joi, adică 19 ani mai târziu, pentru a celebra Jubileul de Platină al suveranei.

Majestatea Sa a fost surprinsă cu un zâmbet pe buze la o remarcă amuzantă a prietenei ei Angela Kelly, în timp ce acestea se pregăteau pentru şedinţa foto a lui Rob Munday la Palatul Buckingham.

Potrivit Daily Mail, acest portret ilustrează „sclipirea din ochii reginei” şi „legătura profundă şi încrederea” între suverană şi Miss Kelly”, imaginea fiind dedicată celor 20 de ani de prietenie ai celor două.

Portretul inedit va fi expus public la Londra, începând din 9 mai, în cadrul expoziţiei „Presence” a lui Rob Munday.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...