Portret inedit al reginei Elisabeta a II-a, prezentat abia după 19 ani

Un portret inedit al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care va sărbători în iunie 70 de ani de domnie, a fost prezentat joi. Intitulată „Platinum Queen: Felicity”, această imagine a fost realizată de artistul Rob Munday, în timpul unei sesiuni foto destinată să creeze prima hologramă 3D a reginei.

Deşi nouă în ochii publicului, această fotografie în alb şi negru a fost făcută în 2004. Ea a fost dezvăluită pentru prima dată, joi, adică 19 ani mai târziu, pentru a celebra Jubileul de Platină al suveranei.

Majestatea Sa a fost surprinsă cu un zâmbet pe buze la o remarcă amuzantă a prietenei ei Angela Kelly, în timp ce acestea se pregăteau pentru şedinţa foto a lui Rob Munday la Palatul Buckingham.

Potrivit Daily Mail, acest portret ilustrează „sclipirea din ochii reginei” şi „legătura profundă şi încrederea” între suverană şi Miss Kelly”, imaginea fiind dedicată celor 20 de ani de prietenie ai celor două.

Portretul inedit va fi expus public la Londra, începând din 9 mai, în cadrul expoziţiei „Presence” a lui Rob Munday.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...