Poveste de artist: Corina Chiriac și-a donat aproape toată averea

„Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei”, spune Corina Chiriac, dupăă o viață tumultuoasă de artist.

Artista a povestit, într-un interviu acordat Formula AS, cum își petrece timpul, în singurătate, dar și despre dificultățile financiare cu care se confruntă. Printre regretele vedetei ajunsă la 72 de ani se numără și faptul că a produs mai multe CD-uri pe cheltuială proprie. În cadrul interviului ea mai mărturisește că, pe lângă pasiunea pentru citit, a făcut o pasiune din îngrijirea animalelor fără stăpân.

Citesc…îmi creea­ză plăcere şi confort, îmi umplu timpul numai cu lu­cruri care îmi ţin spiritul sus. Bunăoară, hrănesc pi­sicile şi porumbeii din cartier”, a declarat Corina Chiriac pentru sursa citată.

Și-a donat o mare parte din avere

Îndrăgita cântăreață a avut două proprietăți primite moștenire, situate în București pe care le-a vândut înainte de pandemie: un apartament la mansarda unei vile și o casă in cartierul Damăroia, iar banii, 120.000 de euro, i-a donat unor biserici. De asemenea, celebra actriță a donat recent mai multe obiecte personale unui muzeu: piese vestimentare, un pian, documente de familie, fotografii, obiecte moștenite de la familie.

”Astăzi pianul Steinway se află la Conservator. L-am donat pentru pomenirea părinților mei…În vara aceasta, cu ajutorul unei inimoase echipe de cercetători, am donat Muzeului Național de Istorie a României un număr însemnat de obiecte adunate de către membrii familiei mele vreme de o sută de ani. Pentru mine, această donație reprezintă un dar”, a spus Corina Chiriac.

În prezent, vedeta, Corina Chiriac locuiește in casa în care a copilărit: un apartament situat în cartierul Cotroceni, în valoare de 200.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...