Poveste „picantă”: Moştenitoarea tronului olandez are o relaţie sentimentală cu un tânăr german

Prinţesa Amalia a Regatului Ţărilor de Jos, moştenitoare a tronului olandez, care şi-a sărbătorit recent majoratul, are o relaţie sentimentală de şase luni cu tânăr german în vârstă de 19 ani, potrivit ediției online a cotidianului spaniol ABC.

Prinţesa Amalia de Orania, fiica cea mare a regelui Willem-Alexander şi a reginei Maxima din Ţările de Jos, are într-adevăr o relaţie cu un tânăr din Germania, după cum a confirmat și tabloidul Bunte. Tânărul Isebrand K, în vârstă de 19 ani, este bogatul moştenitor al proprietarului unui important consorţiu german şi face parte dintr-o familie care locuieşte în regiunea Westfalia. Prinţesa olandeză l-ar fi cunoscut pe tânăr vara trecută la o petrece organizată în Ţările de Jos, la care au participat amândoi după absolvirea liceului. După câteva luni de relaţie discretă, cei doi tineri au călătorit împreună în noiembrie la New York, cu prilejul sărbătorii de Thanksgiving, sperând să treacă neobservaţi.

Totuşi, turiştii olandezi au recunoscut-o pe prinţesă în timp ce se plimba pe Brooklyn Bridge ţinându-se de mână cu iubitul ei şi bucurându-se de priveliştea fantastică oferită de celebrul pod newyorkez asupra insulei Manhattan. Potrivit presei germane, tinerii au discutat înflăcărat şi au făcut poze cu telefoanele mobile. Cu puţin timp înainte ca prinţesa olandeză să împlinească vârsta de 18 ani, pe 7 decembrie, cuplul s-a întors în Europa. Odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, fiica cea mare a regelui Willem-Alexander poate, în teorie, să îi succeadă tatălui ei în funcţia de şef al statului.

Numită oficial „Prinţesă de Orania”

Cu toate acestea, Amalia, numită oficial „Prinţesă de Orania” după majorat, mărturisea într-o biografie publicată luna trecută că nu este încă pregătită să devină regină, cu toate că este dedicată unei vieţi în slujba ţării sale. Ea a menţionat că în cazul în care tatăl ei, în vârstă de 54 de ani, ar înceta din viaţă sau ar demisiona pe neaşteptate, îi va cere mamei sale, regina Maxima, să îşi asume temporar prerogativele de monarh.

În afară de faptul că a excelat la şcoală – fapt deja cunoscut -, biografia recent publicată dezvăluie că Amalia a fost chelneriţă cu jumătate de normă într-o cafenea situată pe plajă şi că se simte destul de stânjenită atunci când este recunoscută de oameni în timpul activităţilor sale de zi cu zi, de exemplu atunci când merge la cumpărături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...