Poveste secretă: Brad Pitt trăiește o altă dragoste

Publicat: 27 ian. 2022, 22:30, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
Poveste secretă: Brad Pitt  trăiește o altă dragoste

Tabloidul britanic The Sun susține că Brad Pitt trăiește o nouă poveste de dragoste. Celebru actor s-ar întâlni în secret cu o artistă suedeză, în vârstă de 35 de ani. Indiciu: Ea e cea care a lansat, cu ceva timp în urmă, o melodie pe care toată lumea o solicita în cluburi.

Noua idilă a actorului a început deja să „înfierbânte fanii pe rețelele sociale. Se pare că această relație s-ar fi înfiripat de la jumătatea anului trecut. Cei doi locuiesc foarte aproape, la doar câteva minute distanță. Lykke Li este noua iubita a lui Brad Pitt ea fiind o cântăreață suedeză de indie pop, pop alternativ și muzică electronică, care și-a câștigat faima datorită piesei „I Follow Rivers” – melodie binecunoscută și românilor.

Cântăreața este unul dintre cei trei copii ai cuplului Johan Zachrisson, un cântăreț de muzică jazz și Kersti Stiege. Aceasta are un fiu în vârstă de 6 ani. Conform tabloidului britanic, Brad Pitt și Lykke Li nu au intrat în atenția presei, tocmai datorită faptului că locuiesc atât de aproape.