Poveste secretă: Brad Pitt trăiește o altă dragoste

Tabloidul britanic The Sun susține că Brad Pitt trăiește o nouă poveste de dragoste. Celebru actor s-ar întâlni în secret cu o artistă suedeză, în vârstă de 35 de ani. Indiciu: Ea e cea care a lansat, cu ceva timp în urmă, o melodie pe care toată lumea o solicita în cluburi.

Noua idilă a actorului a început deja să „înfierbânte fanii pe rețelele sociale. Se pare că această relație s-ar fi înfiripat de la jumătatea anului trecut. Cei doi locuiesc foarte aproape, la doar câteva minute distanță. Lykke Li este noua iubita a lui Brad Pitt ea fiind o cântăreață suedeză de indie pop, pop alternativ și muzică electronică, care și-a câștigat faima datorită piesei „I Follow Rivers” – melodie binecunoscută și românilor.

Cântăreața este unul dintre cei trei copii ai cuplului Johan Zachrisson, un cântăreț de muzică jazz și Kersti Stiege. Aceasta are un fiu în vârstă de 6 ani. Conform tabloidului britanic, Brad Pitt și Lykke Li nu au intrat în atenția presei, tocmai datorită faptului că locuiesc atât de aproape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Faliment total pentru fermieri: Depozitele sunt pline de grâu adus din...

Situație dezastruoasă pentru fermierii români, concurați puternic de grâul adus din Ucraina. La acest moment, depozitele sunt pline de grâu ucrainean cumpărat cu 40...