Poze amuzante cu Volodimir Zelinski, dinainte să fie președintele Ucrainei

Cu eșarfă de Miss Ucraina, în haine de femeie, deghizat în Charlie Chaplin sau în gheișă, sunt doar câteva dintre ipostazele în care s-a fotografiat actualul președinte al Ucrainei, Volodimir Zelinski.

Fotografiile sunt făcute înainte de a fi ales președinte al Ucrainei, pe vremea când Zelinski era actor de comedie. Zelinski și le-a publicat pe toate pe pagina sa oficială de Facebook, unde este urmărit de peste 2,7 milioane de fani.

1 COMENTARIU

  1. Evaluarea unui tiran?

    Regina, cu experiența ei de o viață în afacerile lumii, poate recunoaște un lider rău. Când s-au întâlnit, Vladimir Putin a ajuns excepțional de târziu pentru audiența sa la șeful statului britanic. El a ținut-o pe Majestatea Sa să aștepte ore întregi, lucru care nu se face niciodată la întâlnirile diplomatice la nivel înalt – mai puțin cu regina Marii Britanii și Irlandei de Nord și șeful Commonwealth-ului. S-a spus că Putin este o enigmă, dar cred că putem fi siguri că regina știa – pe baza înțelepciunii ei și a informărilor ample – exact ce fel de despot rușinos este Putin.

    Ce părere aveți despre teoria că înalții oficiali ruși fiind educați și inteligenți, dacă Putin le-ar da ordinul de a folosi arme nucleare în Ucraina, probabil că ar refuza să se supună?

    Pe 25 ianuarie 1995, o rachetă meteorologică mare lansată în largul coastei Norvegiei a creat pe radarele rusești apariția unei faze inițiale a unui atac nuclear american. Președintele rus Boris Elțin a raportat că lansarea l-a determinat să activeze sistemul mobil de comandă nucleară al Rusiei. Dar nu au fost lansate arme și Rusia s-a retras rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...