Poze de colecție cu prințul Philip, distribuite de familia regală britanică

Familia regală britanică a distribuit pe rețelele de socializare mai multe fotografii de colecție în care este surprins și prințul Philip, decedat vinerea trecută la vârsta de 99 de ani.

O primă fotografie a fost surprinsă la Balmoral în 2015. În imagine apare Kate Middleton, prințul William, cei doi copii ai săi, regina Elisabeta şi soţul ei, prințul Philip.

sursa: Instagram/TheRoyalFamily

Pe contul oficial de Twitter al familiei regale, o altă fotografie, şi realizată de Kate Middleton, a fost dată publicităţii. Realizată în 2018 la castelul de la Balmoral, aici apar Elizabeth şi Philip înconjuraţi de şapte dintre strănepoţii lor.

sursa: Instagram/TheRoyalFamily

Ultimul album de pe pagina de socializare cuprinde mai multe fotografii cu prințul Philip în diferite ipostaze. Postarea a primit câteva zeci de mii de aprecieri în doar câteva ore.

sursa: Instagram/TheRoyalFamily
sursa: Instagram/TheRoyalFamily

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...