Prahova: Primele trei cazuri de infectare cu varianta Delta a SARS-CoV-2, confirmate în județ

Primele trei cazuri de infectare cu varianta Delta a SARS-CoV-2 au fost confirmate în judeţul Prahova, a anunţat, marţi, Instituţia Prefectului.

În judeţul Prahova sunt raportate primele trei cazuri confirmate Covid-19 cu varianta Delta în săptămâna 16.08.2021 – 22.08.2021. Informarea privind cazurile de COVID-19 confirmate cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare (VOC) se face săptămânal cu rezultatele cumulate de la începutul perioadei de raportare a acestor cazuri, până la sfârşitul săptămânii anterioare„, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Prahova.

Conform aceleiaşi surse, informarea Direcţiei de Sănătate Publică privind cele trei cazuri a fost publicată oficial pe site-ul https://www.cnscbt.ro/ la rubrica analiza-cazuri-confirmate-covid-19.

Instituţia Prefectului Judeţul Prahova face un apel către locuitorii judeţului să respecte recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială, precum şi măsurile stabilite pe timpul stării de alertă„, se mai menţionează în comunicat.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole