Prahova: Turist rănit pe munte și incendiu la o locomotivă lângă localitatea Brazi

Accidentele se înmulțesc în zonele în care se află mulți turiști. În județul Prahova, pe lângă un turist accidentat grav după ce a căzut într-o râpă, o locomotivă a luat foc în zona localității Brazi.

O persoană a fost grav accidentată după ce a căzut, duminică-după amiază, într-o râpă în masivul Bucegi.

Conform Salvamont Buşteni, accidentul s-a petrecut în Valea Gălbinele, persoana în cauza alunecând aproximativ 200 de metri. Din primele date, aceasta a suferit multiple fracturi. 

De asemenea, un incendiu s-a produs la o locomotivă pe raza localităţii Brazi, respectiv între Brazi şi Crivina, a informat ISU Prahova. Se intervine cu două autospeciale de stingere, o autospecială cu azot şi o ambulanţă SMURD.

Trenul era unul de marfă, fiind încărcat cu azotat de amoniu. El este format din 25 de vagoane.

Locomotiva a fost decuplată de mecanic. Odată cu decuplarea de restul vagoanelor nu mai există pericol de explozie, a precizat sursa citată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...