Prahova: Turist rănit pe munte și incendiu la o locomotivă lângă localitatea Brazi

Accidentele se înmulțesc în zonele în care se află mulți turiști. În județul Prahova, pe lângă un turist accidentat grav după ce a căzut într-o râpă, o locomotivă a luat foc în zona localității Brazi.

O persoană a fost grav accidentată după ce a căzut, duminică-după amiază, într-o râpă în masivul Bucegi.

Conform Salvamont Buşteni, accidentul s-a petrecut în Valea Gălbinele, persoana în cauza alunecând aproximativ 200 de metri. Din primele date, aceasta a suferit multiple fracturi. 

De asemenea, un incendiu s-a produs la o locomotivă pe raza localităţii Brazi, respectiv între Brazi şi Crivina, a informat ISU Prahova. Se intervine cu două autospeciale de stingere, o autospecială cu azot şi o ambulanţă SMURD.

Trenul era unul de marfă, fiind încărcat cu azotat de amoniu. El este format din 25 de vagoane.

Locomotiva a fost decuplată de mecanic. Odată cu decuplarea de restul vagoanelor nu mai există pericol de explozie, a precizat sursa citată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Orban, după scandalul amanta: Sunt căsatorit. Am o familie în care...

Orban merge pe principiul: "nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase". Neagă absolut toată povestea cu amanta, se dă familist convins și...