Prefectul Brăilei a făcut o dublă gafă în timpul ceremoniei militare de Ziua Națională: cum a salutat Garda de Onoare (video)

Publicat: 01 dec. 2020, 21:03, de Mihaela Ionescu, în ACTUALITATE , ? cititori
Prefectul Brăilei a făcut o dublă gafă în timpul ceremoniei militare de Ziua Națională: cum a salutat Garda de Onoare (video)

Subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila, Simona Drăghincescu, a făcut o gafă dublă în timpul ceremoniilor organizate cu ocazia Zilei Naționale a României: s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare.

Conform Mediafax, Drăghincescu s-a încurcat de două ori în timpul ceremoniei. O dată a făcut dreapta împrejur în fața Gărzii de Onoare apoi s-a învârtit de două ori în loc, înainte de a pleca din fața soldaților.

Ulterior, Simona Drăghincescu a postat și un mesaj pe Facebook despre ziua de 1 Decembrie.

 „Sărbătorim astăzi împreună Ziua Națională a României, cu recunoștință pentru sacrificiul și înțelepciunea înaintașilor noștri, care au făcut posibilă România Mare, dar și cu încredere și speranță în viitorul pe care noi, ca națiune, alegem să-l construim, în acord cu valorile democrației și libertății.

Ca de fiecare dată, Ziua Marii Uniri este un îndemn la unitate, solidaritate și mândrie națională. 1 Decembrie ne amintește, an de an, că această națiune are forța de a-și împlini marile idealuri, chiar în pofida celor mai potrivnice circumstanțe istorice”, scrie Simona Drăghincescu, subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila.

Ceremonia dedicată zilei de 1 Decembrie a avut loc în centrul orașului Brăila.

Simona Drăghincescu a fost numită subprefect al județului Brăila în luna iulie, iar în luna august a primit atribuții de prefect, după retragerea celui care ocupa această funcție.

Sursa video: Digi24.ro