Guvernul vrea să-l demită pe prefectul Capitalei. Traian Berbeceanu ar urma să-i ia locul

Guvernul urmează să-l demită pe prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, după ce a făcut o serie de declarații neclare privind rata de infectare cu COVID-19 în București, scrie presa citând surse din Executiv.

În ședința de Guvern de miercuri urmează să se adopte o Ordonanță de Urgență prin care să fie demis prefectul Capitalei, scrie Digi 24.

În locul lui Gheorghe Cojanu ar urma să fie numit Traian Berbeceanu, fostul șef al BCCO Alba și actualmente consilier al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Gheorghe Cojanu a făcut, duminică seara la Digi24, o serie de declarații neclare în legătură cu rata de infectare din București și nu știa care este numărul de infectări în Capitală. El a spus că era la cumpărături duminică și nu a văzut bilanțul oficial al Guvernului privind numărul de îmbolnăviri, decese și rata de răspândire a noului coronavirus.

Și președintele Klaus Iohannis a reacționat, luni, și a spus că „Atitudinea Prefectului Capitalei și modul în care acesta a reacționat sunt inacceptabile și nu trebuie să rămână fără urmări”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole