Prefectul Capitalei, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu COVID-19

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat că a fost testat pentru noul coronavirus și trimis să stea în izolare până la primirea testului, după ce a intrat în contact la serviciu cu o persoană depistată cu Covid-19.

„Eu, astăzi (vineri n.r.), n-am fost la serviciu. A fost un caz de COVID. Fiind contact, s-a prezentat ambulanţa. Am fost şi eu testat şi trimis să stau în izolare până primesc rezultatul acestui test. Am fost la serviciu şi la prima oră am aflat că un contact de al meu, de la serviciu, a fost testat pozitiv, drept care şi eu, şi încă o persoană au trebuit să fie testate şi trimise acasă în izolare până mâine, când vom afla rezultatul”, a afirmat Cojanu la B1TV.

Purtătoarea de cuvânt a Prefecturii Municipiului Bucureşti Mariana Stancu-Ţipişcă, a anunţat joi că prefectul este în concediu de odihnă.

„Domnul prefect este în concediu legal de odihnă”, a declarat joi Mariana Stancu-Ţipişcă, după şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, în ziua în care Grupul de Comunicare Strategică anunţa 4.013 noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2.

Sursa photos: Inquam photos/ Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cât costă un mic în Capitală de 1 Mai (Video)

În acest weekend, au loc în Capitală mai multe târguri cu produse tradiționale, iar micii sunt la loc de cinste, mai ales că românii...

Geanina din Las Fierbinți s-a măritat! Cum a arătat Anca Dumitra...

Simpatica Geanina din Las Fierbinți s-a măritat cu Manfred Spendier, un om de afaceri austriac. Frumoasa Anca Dumitra a îmbrăcat rochia de mireasă la...