Premieră: Auchan va începe comercializarea hainelor second hand

În completarea colecțiilor vestimentare deja prezente în hipermarketurile Auchan, retailerul va integra în oferta sa și haine purtate, în stare perfectă de comercializare, prin parteneriate cu magazine specializate.

Auchan dă viață nouă hainelor printr-un proiect de sustenabilitate și responsabilitate și devine primul retailer de pe plan local care implementează un amplu proiect de responsabilitate socială bazat pe economia circulară a hainelor.

„O nouă viață”

Programul „O nouă viață by Auchan” debutează în  această lună printr-o etapă pilot implementată în hipermarketul Auchan Cluj Nord. În incintă, sunt comercializate haine purtate, de la mărci renumite, la prețuri accesibile, printr-un parteneriat inedit cu lanțul clujean de magazine de modă LaMajole.

Cu o suprafață existentă de 60 mp în incinta hipermarketului, LaMajole oferă clienților o gamă variată de obiecte vestimentare atât pentru femei, bărbați, cât și pentru copii. Prețurile sunt accesibile, situându-se între 12-350 lei. Toate piesele sunt tratate corespunzător și igienizate conform standardelor în rigoare.

Proiectul se bazează pe cele trei principii ale economiei circulare: reducerea, refolosirea și reciclarea obiectelor vestimentare, după cum arată Corina Dospinoiu, Responsabil CSR Auchan Retail România,

„Prin programul „O nouă viață” susținem un consum responsabil de haine și încurajăm clienții să contribuie la un viitor mai sustenabil și prin achiziționarea unor haine care au mai fost îmbrăcate”, adaugă Corina Despoiu.

Auchan vizează extinderea acestui program și în restul hipermarketurilor din țară, completând astfel acțiunile deja existente de reducere a poluării textile.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. „O nouă viață” Sărmanul si Înfometatul ROMÂN’ in ce hal fara de hal a ajuns ?
    Auchan va începe comercializarea hainelor second hand! Este lucru perfect pentru Străinul care se îngrijește si îl îngrijește pe umilul si săracul Român care trebuie si el la rândul sau sa arate bine.
    Românul trebuie cumva sa arate un pic mai bine si sa traiască din acel Salariul minim pe economie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole